Kontakt telefon 063/577-557
Voćne sadnice

Voćne sadnice

Bavljenjem voćarstvom mnogi se opredeljuju smatrajući da je to dugoročno održiv posao. Budući da se radi o dugoročnom poslu i višegodišnjoj kulturi veoma je važno da se pre podizanja voćnjaka unapred sve isplanira i da se predvide svi momenti jer se u većini slučajeva greške učinjene kod podizanja voćnjaka kasno se uoče i ne mogu se ispraviti.

Izbor sadnog materijala i mesto kupovine je od presudnog značaja kod podizanja voćnjaka. Sadni materijal mora da bude zdrav I kvalitetan I najbolje je da bude kupljen u rasadniku koji imaja tradiciju u proizvodnji istog kao i stručno znanje i iskustvo

Veoma važne stavke su i pravilan izbor zemljišta kao i priprema zemljišta kojoj treba pokloniti posebnu pažnju, vreme sadnje, priprema sadnice za sadnju … a kada je već napravljen voćnjak, potrebno ga je redovno održavati I pokloniti mu potrebnu pažnju.

U našem rasadniku možete pronaći veliki izbor kvalitetnih, sertifikovanih bezvirusnih sadnica različitih vrsta.

Naš predlog je da svake sezone pre planirane sadnje kako bi ste izbegli situaciju da Vam se potrebne sadnice rasprodaju željenu količinu rezervišete na vreme i uštedite

 

 

U našem rasadniku odobravamo značajan popust na kupovinu većih količina sadnog materijala svih vrsta rasada, koji se predhodno rezervišu.

Za sve naručene sadnice u većoj količini, vršimo besplatnu isporuku na Vašu kućnu adresu.

Za sva dodatna pitanja I nedoumice stojimo Vam na raspolaganju